Oriol Pujol podria sortir d'aquí a pocs dies de la presó, on hauria de tornar només per dormir. La junta de tractament del centre penitenciari de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), ha aprovat per unanimitat una proposta de classificació de tercer grau per a l'exdiputat de CiU al Parlament, cosa que li permetria de sortir de dia per treballar o fer activitats de reinserció i dormir a la presó entre setmana.

La llei preveu fer aquesta classificació inicial després de dos mesos d'observació com a màxim.

Després de rebre la proposta, el Servei de Classificació de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, que depèn d'Amand Calderó, haurà d'estudiar la proposta i decidir si la valida, cosa que podria tenir lloc els pròxims dies, ha informat la Conselleria de Justícia aquest divendres.

Mentrestant, Oriol Pujol continua ingressat al mòdul 7 de Brians 2, que funciona amb el sistema de participació i convivència. Pujol va ingressar en aquest centre el 17 de gener d'aquest any per complir la condemna de dos anys i mig imposada per l'Audiència de Barcelona pel cas de les concessions d'ITV.