"Quan el PP vingui per les urnes aquí estarem, al peu del canó". Així s'ha expressat aquest dimarts el secretari tercer de la Mesa del Parlament i diputat de CSQP, Joan Josep Nuet, en un missatge a les xarxes socials. Ho ha fet adjuntant també una fotografia del president espanyol, Mariano Rajoy, i assegurant que serem "un sol home, una sola dona, un sol poble". 

Nuet ha assegurat "quan el PP vingui per les urnes aquí estarem, al peu del canó, un sol home, una sola dona, un sol poble".

Nuet, que és membre de la mesa per CSQP i també té un procés obert amb la justícia pel procés, va ser molt contundent aquest cap de setmana amb el seu partit i va assegurar que "de cap de les maneres" CSQP pot votar en contra del referèndum

El diputat va fer aquestes declaracions a Catalunya Ràdio, on va indicar que la llei del referèndum té aspectes en els quals estan d'acord i uns altres que no comparteixen, però va assegurar que CSQP  "de cap de les maneres pot anar en contra del sentiment general del poble de Catalunya que vol un referèndum". A més, va recordar els membres de CSQP tenen "sensibilitats diferenciades i potser s'han de poder expressar de forma diferenciada", però va advocar per votar en bloc, en relació amb el debat sobre si cal donar llibertat de vot al partit en la votació d'aquest dimecres.