El president de RTVE, José Antonio Sánchez, conegut per les seves explosives declaracions, com ara "l'espanyol és meravellós; Carles I l'emprava per parlar amb Déu", o “Espanya no va ser colonitzadora, sinó evangelitzadora i civilitzadora”, ahir dimarts va reconèixer públicament, i sense vergonya, que el seu nom figura als papers de Bárcenas.

Sánchez ho va confessar en la compareixença davant la Comissió Mixta de Control a RTVE a preguntes del diputat de Podemos Miguel Vila. Ara bé, fidel al seu estil xulesc, no només es va vantar de sortir als papers de la trama de corrupció que evidencia que, malgrat el que digui Cospedal, va haver-hi una caixa B al Partit Popular, sinó que va aprofitar per carregar sobre les suposades connexions internacionals de Podemos.

"Jo no surto ni als papers de l'Iran, on es penja en grues als homosexuals o es mata a cops de pedra a les nenes per donar-se una rebolcada amb el xicot, o on s'assassina a 150 persones per manifestar-se en un carrer de Caracas. ..no, no. Jo estic en els papers de Bárcenas, en els papers tacats de sang mai hi seré", ha assegurat Sánchez.