La trama del productor televisiu, José Luis Moreno, arriba a tot arreu. L'últim implicat en la coneguda Operació Titella és l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, durant els anys 2020 i 2021. Segons ho avança El Confidencial en les agendes personals de Moreno apareix l'alcalde del PP al costat d'un nom 'Coliseo 3 Culturas', el macro projecte que pretenia construir un teatre a Madrid i que ha acabat en res. Segons la Guàrdia Civil, el pressupost inicial era de 164 milions d'euros i pel mig de l'intent de negoci també està el periodista Luis María Anson que seria la persona que va posar en contacte Moreno amb Almeida. Novament, Anson es consolida en el paper de l'etern intermediari del famós ventríloc en l'esfera dels negocis privats. Segons fonts del consistori madrileny, admeten les trobades però reiteren que es va descartar i defensen la seva adjudicació final al cantant i compositor musical, Nacho Cano. Aquest, per cert, també va renunciar en el que ha acabat sent un negoci errat. La policia ha dedicat 345 pàgines per detallar les intencions de Moreno i el conegut com a 'pelotazo' que volia donar amb el PP.

Els lligams venen de temps enrere. L'any 2003, els terrenys on es volia ubicar el teatre van ser cedits a la societat Cultus Opera Producciones SL, també de Moreno, que ara ja se n'ha deslligat. Un dels temes que podrien esquitxar encara més el productor és si va utilitzar testaferros al capdavant de societats com aquesta ja que no apareixia com a titular real. No només Almeida apareix en l'informe. També hi ha tres exalcaldes madrilenys del PP l'any 2020: José María Álvarez de Manzano, Alberto Ruiz-Gallardón i Ana Botella. Aquests noms van acompanyats d'una frase "compensació o alternatives de llicència" i també s'ha pogut llegir altres anotacions com contactar amb "la dona de confiança de l'alcalde" o "contactar amb la senyora de l'ajuntament de Madrid". 

En el seu moment, ja es va presentar com un gran projecte. A tall d'exemple, amb Gallardón que va assegurar en el seu moment que seria un punt de trobada "públic, cultural i obert a tothom". Ja aleshores, qui era portaveu d'IU a l'ajuntament, Ángel Pérez, va advertir que era una operació de més de 90 milions d'euros, que fins aleshores tan sols havia aportat alguna maqueta i moltes declaracions sense informes. L'origen del Coliseo data de l'any 2000 però va ser el febrer del 2010 quan l'equip de govern va decidir posar punt i final a la situació després que José Luis Moreno incomplís tant els terminis en què havia d'haver finalitzat el projecte i després que deixés de pagar el cànon corresponent, fet que va suposar un perjudici per a les arques municipals d'uns 8 milions d'euros. Amb les noves investigacions, sembla que l'idil·li entre Moreno i els successius governs populars ha anat molt més enllà.