De mans socialistes a un edifici luxós. El PSC va deixar la seva antiga seu del carrer Nicaragua 75 de Barcelona després de 38 anys per traslladar-se al carrer Pallars 191, al barri del Poblenou. Ara, però, Nicaragua 75, el que durant tants anys ha estat el sinònim per parlar de la seu del PSC, s'ha convertit en un edifici de lofts de luxe, actualment en construcció. 

Els pisos els gestiona Stoneweg Living, una immobiliària dedicada a projectes d'obra nova a Barcelona. Segons l'empresa, els pisos estaran acabats i per entregar a partir del primer trimestre del 2020. La majoria són lofts de dues o tres habitacions, amb preus que oscil·len entre els 490.000 i els 650.000 euros, en funció dels metres quadrats i l'alçada.

nic75 seu psc CSerra

Foto: C.Serra

En el seu moment, segons va poder saber El Nacional, el PSC va confirmar que havia venut l'immoble per uns 10 milions d'euros a una empresa del sector immobiliari. Es tracta d'un edifici de més de 4.700 metres quadrats dividits en sis plantes, una d'elles és un aparcament de més de 400 metres quadrats.

Els pisos estan ubicats al número 75 del carrer Nicaragua, que actualment té tota la façana tapada per obres. L'oficina de vendes, però, es troba just al davant, a Nicaragua, 68. 

 nic75 obranueva Cserra

Foto: C.Serra