El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha iniciat aquesta setmana la mudança definitiva de la històrica seu central del carrer Nicaragua de Barcelona a la nova seu, situada al districte 22@. Aquests dies ja es poden veure vehicles de l'empresa Mudanzas Control fent el trasllat.

El PSC ha escollit aquest moment de certa calma postelectoral per fer la mudança, just la setmana abans que es compongui la nova Mesa del Parlament i es comenci a preparar la investidura del nou president de la Generalitat. De fet, el PSC ja va trobar comprador per a l'històric local el juny del 2016, quan es va firmar el contracte de venda per 10 milions d'euros. Una part del pagament ja es va fer efectiva, i la resta s'hi farà un cop s'hagi abandonat el local.

Nova destinació, 22@

La nova seu del PSC se situa al barri 22@ —concretament, al carrer Pallars, 191—, en un entorn proper a les seus d’empreses com Cuatrecasas, Mediapro y RBA. Amb tot, la nova casa socialista és més petita que l'actual, amb més de 4.000 metres quadrats.