El PDeCAT de Barcelona ha tingut avui un original i peculiar detall amb la seva cap de llista Neus Munté. Li han regalat unes vambes roses. Sí, roses, suposem que li agrada el rosa, amb un pèl de plataforma i una gran llaçada. "Xulíssimes", ha respost Munté.

La regidora del grup Demòcrata Mercè Homs li ha dit que són perquè "facis territori, coneguis els 73 barris —que ja coneixes— però perquè hi vagis". També perquè escolti els veïns que "l'esperen per dir la seva" i explicar-li "les seves inquietuds". "Estem a la teva disposició per patejar la ciutat", ha afegit Homs. 

L'acabada de proclamar candidata del PDeCAT per Barcelona després de guanyar les primàries contra Carles Agustí, ha dit que li agradaven molt i que unes sabates "tan còmodes" li serviran de molt. "El meu compromís és trepitjar a fons els 73 barris de la nostra ciutat i conèixer els anhels dels ciutadans", ha explicat Munté. L'exconsellera de Presidència ha assegurat que serà un instrument molt útil per explicar "el meu projecte de ciutat que és el nostre". Munté ha acabat dient: "Me les poso i comencem a córrer". 

Neus Munté té un any per gastar la sola d'unes vambes "cuquis" que millor posar-se els dies de sol, no fan cara de resistir la pluja.