No s’han fet esperar les reaccions a l’informe de la intel·ligència nord-americana que desmenteix la informació d’El Periódico, que assegurava que la CIA va alertar els Mossos d’un possible atemptat terrorista.

Xavier Sala-i-Martin ha publicat un seguit de tuits on repassa el procés des de la publicació de la notícia, fins a la nota de la CIA que ara ha vist la llum. En aquest sentit, l'economista critica durament el director d’El Periódico, Enric Hernández, a qui acusa de “marioneta de Rajoy”, malgrat que “es va voler fer passar per una persona important fent veure que tenia contactes a la CIA”. També l’acusa de “pobre pardalet” per creure’s la notícia falsa que li va filtrar el CNI espanyol.

Per la seva banda, Pilar Rahola també ha volgut dir la seva sobre els fets, assenyalant també directament Enric Hernández. A través d’un tuit, la periodista li pregunta “ara què farem?” després que “la CIA diu que no sap res de la teva noteta”:

Julian Assange, convertit ja en tot un activista per la independència catalana, ha compartit el fil de tuits de Sala-i-Martin, a què ha donat el vistiplau amb un “sí”.