La portaveu de Podemos al Congrés i parella de Pablo Iglesias, Irene Montero, ha reaparegut públicament aquest diumenge a la manifestació feminista que ha recorregut els carrers del centre de Madrid, la qual ha estat celebrada també a Barcelona. La portaveu ha tornat a l'activitat pública en plena baixa maternal, tres mesos després que donés a llum prematurament a dos bessons. La número dos de Podemos seguirà de baixa fins el mes de gener, però ha volgut assistir a la marxa per "demostrar la força del moviment feminista i lluitar contra les violències masclistes".

Montero, en declaracions als mitjans de comunicació, ha demanat al govern de Pedro Sánchez que "deixi de prendre's tant temps" a l'hora d'aconseguir el suport necessari per aprovar els pressupostos, els quals haurien de garantir mesures feministas, segons ha dit.

En aquesta línia ha reclamat polítiques públiques que permetin consolidar el missatge que "només sí és sí". "Ens volem vives i sense por, no volem sentir por de sortir al carrer, de tornar soles per la nit, de posar-nos minifaldilla o pantalons. Per això, fan falta polítiques públiques que encara no estan fetes", ha dit i ha recordat la proposta de llei integral per la protecció de la llibertat sexual del seu partit.