El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha afirmat avui que espera que la petició de diàleg del president de la Generalitat, Quim Torra, al govern espanyol, sigui "sincera" i es dugui a terme "des de la lleialtat institucional".

En un acte d'homenatge a la Guàrdia Civil que s'ha fet aquest migdia a Sant Andreu de la Barca, el delegat s'ha referit a la carta que Torra ha fet arribar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, demanant-li una reunió. "El paper ho aguanta tot. El més important ara ja no és el que es diu o s'escriu, sinó el que es fa. Aquí el que volem i desitgem és que amb els fets el president Torra demostri que té voluntat", ha assenyalat.

A més, Millo considera que el diàleg proposat pel president es contradiu amb l'eventualitat de nomenar consellers persones que són a la presó. "No seria la millor manera de començar i, en qualsevol cas, això requeriria l'estudi des del punt de vista jurídic per prendre la decisió quines mesures caldria emprendre", ha destacat el delegat.