La defensa de Fèlix Millet ha presentat un escrit a l'Audiència de Barcelona en què sol·licita la suspensió provisional de l'execució de la seva condemna de presó pel cas Palau mentre es tramiti i es resolgui l'indult que ha demanat al govern espanyol.

Qui va ser el màxim responsable del Palau de la Música ha estat condemnat a 9 anys i 8 mesos de presó després que el Tribunal Suprem ratifiqués la pena que li va imposar l'Audiència de Barcelona. Ara, la secció desena ha donat un termini de cinc dies a totes les parts perquè es posicionin sobre la petició de la defensa de Fèlix Millet.

L'Audiència de Barcelona va dictar el 12 de maig una interlocutòria d'execució de la sentència del cas Palau i va ordenar que Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar entrin a la presó abans del 25 de juny. Ara, Millet ha sol·licitat que l'execució de la condemna se suspengui fins que es resolgui l'indult sol·licitat al govern espanyol.

Un cop es va saber la sentència del Tribunal Suprem, la fiscalia anticorrupció va demanar l'ingrés a la presó de Millet i també dels altres condemnats, Jordi Montull, Daniel Osàcar i Gemma Montull.