Els CDR s'han avançat a la mesa de diàleg impulsada per ERC i el PSOE i l'han recreat aquest dimecres al vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona, aprofitant que demà es reuniran al Palau de la Generalitat el president Torra i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

A mode de paròdia, els CDR han col·locat una taula on hi havia asseguts dos ninots: un amb la cara de Sánchez i l'altre amb la cara del portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián. Els activistes independentistes no s'han estat de posar un nas de Pinotxo al ninot del president espanyol.

Però aquest no ha estat l'únic detall que els CDR han volgut cuidar en la seva performance. També han guarnit la taula amb unes estovalles on s'hi podia llegir "bla bla bla", expressant l'esperança del col·lectiu amb la mesa de diàleg.

Els CDR també han mostrat el menú que per ells s'hi servirà en aquesta taula. De primer "coca de cinisme". De segon "medalló d'hipocresia amb reducció de llibertat". I, finalment, de postres "mousse d'oblit de la voluntat popular". "Tot adobat amb generoses dosis de farsa i xerrameca buides", han afegit.