La presidenta del Grup Municipal de Ciudadanos a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha corregit el seu error després de quasi 24 hores. Aquest diumenge a la matinada, denunciava amb una piulada que a la Seu d'Urgell s'havia destrossat un cotxe d'un agent de la Guàrdia Civil. En un segon tuit, aprofitava per recopilar altres suposats atacs al cos al mateix municipi.

Mejías compartia unes imatges del vehicle, on es podia veure que l'atac havia tingut lloc en un pàrquing subterrani. Poc després, l'alcalde de la Seu i exdiputat al Parlament, Albert Batalla, l'ha contestada desmentint els fets, ja que a la Seu d'Urgell no hi ha cap pàrquing d'aquestes característiques.

Davant d'aquesta rèplica, la regidora ha mantingut el silenci durant hores, fins que no li ha quedat altre remei que acceptar públicament que els fets no havien passat a la Seu. "El cotxe va ser destrossat en un pàrquing de Lleida, i pertany a un Guàrdia Civil que viu a la Seu d'Urgell", ha confessat en una piulada aquest dilluns a la nit, en què s'ha referit a l'error com una "imprecisió".

Batalla no ha tardat a replicar-la altra vegada. "No és una imprecisió, Carina. És un error que t’ha donat peu a parlar de la Seu com si fos una ciutat incivilitzada", li ha dit acusant-la. L'alcalde també ha explicat que ha intentat contactar amb la regidora avui sense èxit. Per acabar, ha adjuntat al tuit una imatge d'un atac a la seu de la JNC de l'Alt Urgell amb pintades de "colpistes" a la façana. "Això sí que és a la Seu".