La presidenta del Grup Municipal de Ciudadanos a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha assegurat en una piulada que a la Seu d'Urgell s'ha destrossat un cotxe d'un agent de la Guàrdia Civil. Per demostrar-ho, ha compartit unes imatges del vehicle (amb un vidre trencat i un llaç groc), fet que ha permès a l'alcalde de la Seu i exdiputat al Parlament, Albert Batalla, desmentir els fets.

"Continua l'assetjament i les agressions als Cossos de Seguretat a Catalunya", començava indicant Mejías, que assegurava que els fets havien tingut lloc a la capital de l'Alt Urgell. Al mateix temps, "esperava que aviat se'n pugui identificar el culpable i la justícia faci la seva feina". 

Albert Batalla s'ha afanyat a replicar la dirigent de Ciudadanos enumerant-li una sèrie d'arguments. Primerament, el batlle li ha exposat que condemna els fets però li ha afirmat que "NO és la Seu d'Urgell". Com que la denúncia de Carina Mejías va acompanyada de dues fotografies, es pot veure perfectament que s'han fet en un pàrquing subterrani; a la Seu d'Urgell no hi ha cap pàrquing com aquest. 

La imatge que mostra el vehicle amb un vidre destrossat també ensenya un cartell que indica les dues sortides que té el pàrquing: carrer Lluís Roca i carrer Príncep de Viana, cap dels dos existeix a la Seu. En realitat, es tracta del pàrquing de l’estació del TGV a Lleida.

En un altre missatge a Twitter, la líder de Cs a l'Ajuntament de Barcelona manifesta que "s'ha fet fora policia espanyola i Guàrdia Civil dels seus allotjaments", que se'ls ha prohibit "fer servir equipaments públics", que s'ha "humiliat els seus fills a l'escola" i que "ara els destrossen el cotxe".

A aquesta segona piulada, Albert Batalla ha subratllat que a la seva localitat no "s'expulsa gent de casa, ni es prohibeix l'entrada a ningú a equipaments públics i no es vexen infants per part de mestres". Finalment, l'alcalde deixa anar un: "Ets representant pública, comporta't com a tal".