El PP patiria una desfeta històrica a la Comunitat de Madrid si se celebressin eleccions ara, producte del desgast per la polèmica de la presidenta madrilenya, Cristina Cifuentes, en relació amb el seu treball de final de màster. Ciutadans guanyaria a la Comunitat de Madrid si avui se celebressin eleccions a la Comunitat de Madrid.

El 28,6% de madrilenys optaria per la formació representada per Ignacio Aguado, que obtindria 40 escons, mentre que Cifuentes, amb prou feines retindria el 23,5% de la intenció de vot, consumant una patacada històrics amb 33 escons, 15 menys que ara. Per la seva part, el PSOE d'Ángel Gabilondo aconseguiria el 18,8% dels suports (26 escons) i Podemos el seguiria de 16,6%, segons una enquesta publicada avui per El Español.

Ciutadans aconseguiria ser la formació més votada a la Comunitat de Madrid i duplicaria la seva representació en el Parlament madrileny, segons preveu el sondeig. De 17 passaria a 40 escons, la qual cosa li permetria governar a la Comunitat. En les eleccions de maig de 2015 Cristina Cifuentes va aconseguir governar gràcies a un acord de Govern que va firmar amb Ciutadans. De l'enquesta també s'extreu que els madrilenys no ho aproven.