L'exdelegat del Govern a França, Martí Anglada, ha assegurat aquest dissabte a través de les xarxes socials que es planteja presentar-se al concurs públic que ha obert el Departament d'Exteriors per cobrir la plaça. Anglada, que va ser delegat a París fins que va ser-ne destituït per l'aplicació de l'article 155, ha dit que està "estudiant" presentar-se al concurs en resposta a un usuari que es preguntava perquè el Govern convocava un concurs públic per aquesta plaça i no el restituïa. 

Anglada ha defensat que el seu mèrit per guanyar el concurs és "haver estat satisfactòriament al capdavant de la Delegació de França des del 2014 fins a ser destituït per Rajoy i el 155".

El passat mes de juny el Govern va comunicar a Anglada que tenia previst convocar un concurs per cobrir la plaça i que, en conseqüència, no el restituiria. Més tard, però, va anunciar que el nomenaria delegat als països nòrdics

Preguntat per un altre usuari sobre aquest últim nomenament, Anglada ha aclarit que a l'octubre s'obriran set delegacions, entre les que hi ha la de França, i que la dels països nòrdics no estarà en funcionament fins d'aquí a uns mesos.