El vicesecretari d'organització del PP, Javier Maroto, s'ha dirigit al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la cloenda del Dia de l'Afiliat del PP de l'Aragó: "Anirà demà Pedro Sánchez a la porta de la presó per obrir-la?", ha ironitzat referint-se a un possible indult dels presos polítics.

Maroto també ha demanat al cap de l'executiu espanyol que iniciï els procediments per aplicar un nou 155 a Catalunya i aquesta vegada "sense complexos", de més llarga durada i amb la inclusió de TV3 i l'escola catalana. "Si la competència en educació en algunes comunitats autònomes s'exerceix de forma deslleial, aquesta s'ha de treure i tornar a l'Estat", ha assenyalat.

"I si PSOE i Cs no volen intervenir TV3, la televisió de la vergonya i l'adoctrinament, que surtin i ho diguin alt i clar", ha continuat el vicesecretari d'organització del PP. "Nosaltres n'estem farts d'aquesta situació a Catalunya i posem sobre la taula la nostra proposta, perquè se'ns entengui i ens escolti", ha sentenciat Maroto.