La relació entre Ciutadans i Manuel Valls es va tensant cada dia que passa. La reacció de Valls a l’aixecament del cordó sanitari a Vox per part de Ciutadans ha rebut una resposta contundent per part de Marcos de Quinto, diputat de la formació taronja al Congrés dels Diputats i número dos de Coca-Cola, que retreu al candidat a Barcelona el seu suport a la candidatura d’Ada Colau a l’Ajuntament.

A les crítiques de Valls per normalitzar un partit d’extrema dreta com Vox, Marcos de Quinto li contesta: “Crec que t'has oblidat dir també l’extrema esquerra. Probablement t'has quedat sense caràcters”.

L'exprimer ministre francès ha tornat a posar pressió a la formació liderada per Albert Rivera pel seu acostament a l'extrema dreta de Vox i només saber-se de la trobada per negociar sobre el govern de Madrid va expressar la seva preocupació a través de Twitter. Valls rebutja acords amb Vox i l'independentisme. Marcos de Quinto, però, no va trigar a  contestar-li fent un repassada sobre els contactes que estan mantenint altres formacions. "I no et preocupa que el PSOE coquetegi amb Bildu a Navarra? O que anticapitalistes o blanquejadors del chavisme pactin amb els socialistes o demanin un ministeri? Normalitat democràtica?", diu el diputat al Congrés de Ciutadans.