Els tuits de Toni Albà porten cua. Quan encara esta oberta la polèmica per la piulada de l'actor sobre la 'visita' d'Inés Arrimadas a Waterloo, ara el candidat a l'alcaldia de Barcelona i exprimer ministre francès, Manuel Valls, amenaça Albà d'emprendre accions penals per un tuit publicat el 24 de gener.

Albà va publicar una piulada al seu compte de Twitter el 24 de gener passat en el qual es podia llegir: "MV és un malparit, cuc de claveguera, tros de cagarro i tots els adjectius que es vulgui... exactament igual que l'IBEX que el va parir". El tuit era una resposta a un altre tuit en el qual se citava una frase de Manuel Valls en El Objetivo, un programa de la Sexta. La frase deia: "Els castellanoparlants ho passen malament a Barcelona". 

L'acció penal empresa contra l'actor comença necessàriament amb un denominat acte de conciliació. Dependrà d'Albà si suprimeix el seu tuit per parar l'acció penal empresa contra ell o si decideix assumir les conseqüències en les quals hagi pogut incórrer amb la publicació de la piulada. Valls acusaria Albà d'un delicte d'injúries greus amb publicitat.