El cantant Manolo García s'ha preguntat aquest dimecres en un comunicat a la seva pàgina web "per què no es pot escoltar l'opinió del poble català". L'exvocalista d'El último de la Fila també ha qüestionat si és correcte no voler escoltar el poble quan s'intueix que la resposta no agradarà.

Segons García, "és des de la política que s'han de resoldre els problemes polítics". El cantant ha demanat més "diàleg, mai violència ni intimidació. Segur que així s'aconseguirien resultats més civilitzats i probablement més satisfactoris per a tots". García ha criticat el desplegament policial dels darrers dies: "no és policia el que cal per entendre's. Humiliar no és el camí", ha declarat.

L'artista també s'ha referit a les polèmiques recents amb els cantants Joan Manel Serrat o Lluís Llach per les seves opinions polítiques. "El món és molt millor amb ells", ha manifestat Garcia, mostrant-los el seu respecte i estimació. Sobre la presència dels ferris al port de Barcelona per acollir milers d'agents policials, García ha comentat que no sap si sent "pena", "indignació" o "una barreja de totes les dues".