La manifestació de la Diada manté el ritme alt d'inscripcions. Si ahir hi havia sis trams quasi plens, avui han passat a deu. I si ahir quedava un tram en baixa ocupació, avui ja no n'hi ha cap, segons es desprèn del mapa de l'ANC.

Nou trams més estan en alta ocupació i la resta -els 7 trams restants- estan actualment en ocupació mitjana. Són els trams centrals de la manifestació, al centre de l'Eixample.

Els trams més plens són els que estan a prop dels dos extrems de la manifestació, allà on és més senzill arribar amb transport públic i allà on es trobarà situada la capçalera de la marxa (aquest any sense polítics a l'habitual zona vip). La taca ara es va estenent en direcció cap al centre del recorregut, entre el tram 15 i el 22.

Segons dades facilitades per l'Assembleadimarts ja hi havia 180.000 inscrits, 700 autobusos contractats i més de 205.000 samarretes venudes​. Unes xifres similars a les de l'any passat, malgrat que l'inici de les inscripcions va ser més fluix i des de l'entitat es va haver de fer un toc d'alerta per intentar revifar-les a mitjans d'agost.