Les dues hores fent ziga-zagues pel centre de Barcelona, amb gairebé un miler de persones, han acabat amb el bloqueig de l'entrada de la Borsa de Barcelona i amb els Mossos a l'aguait.

La concentració convocada als Jardinets de Gràcia pels CDR ha caminat per passeig de Gràcia, Provença, rambla Catalunya i el carrer Aragó per acabar de nou a passeig de Gràcia i tallar part de la Gran Via. Durant tot el trajecte han enganxat cartells demanant la llibertat dels presos polítics i reivindicant la República a entitats financeres i botigues. Fins que han arribat a la Borsa de Barcelona, al passeig de Gràcia, i els més joves s'hi han plantat. Una part de la manifestació ha tirat més avall fins que s'ha acabat dissolent.

Aniversari 1-O estelada manifestacio - Sergi Alcàzar

La marxa s'ha fet amb crits reclamant la República, però també demanant la dimissió de Miquel Buch per les càrregues dels Mossos d'Esquadra de dissabte i la de Quim Torra. Avui els Mossos hi eren, els antiavalots. Però després de supervisar la situació, han marxat i només han deixat una furgoneta vigilant.

La concentració a la Borsa continua i la intenció és que s'hi estigui indefinidament.