Guillem Gisbert, el vocalista del grup Manel, ha qualificat de "ridícul espantós" que un sindicat policial demanés a la fiscalia que cités a declarar la formació musical per un gag del programa de TV3 Polònia.

El sindicat CSIF va denunciar a principis d'aquest mes un esquetx del Polònia on surt un grup que simula ser Manel interpretant una cançó i un ball sota el títol 'Poli band'. Segons CSIF, comparen la policia amb una "banda d'analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament".

Arran d'aquesta denúncia, el CSIF va demanar a la fiscalia que cités a declarar els integrants del grup Manel. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Gisbert ha dit que està convençut que no declararà "i que no es parlarà més d'aquest tema perquè el ridícul va ser massa espantós".

Guillem Gisbert ha tret ferro a l'assumpte explicant que quan es va assabentar de la notícia s'ho va passar bé: "Des del meu punt de vista estava molt clar que era un error, es pensaven que sortíem nosaltres a l'esquetx".