La fiscalia també investigarà el gag del programa de TV3 Polònia sobre l'actuació policial en els aldarulls. Acumula així la denúncia que havia presentat CSIF a la que havien plantejat altres sindicats per un esquetx del programa Està passant, i per la qual ja s'havien obert diligències. CSIF va decidir portar els dos programes de TV3 a la fiscalia per un delicte d'odi i injúries contra la policia.

El gag del programa Està passant, dirigit per Toni Soler, carrega contra l'actuació policial dels últims dies a Catalunya i inclou imatges de gossos amb cascs de policia o amb projectils de foam. Pel que fa al Polònia, a l'esquetx hi surt un grup que simula ser Manel interpretant una cançó i un ball sota el títol "Poli band". Segons CSIF, comparen la policia amb una "banda d'analfabets, assetjadors morals, agressius i violents que causen lesions a la ciutadania indiscriminadament".

Fonts de la fiscalia han explicat a l'ACN que la literalitat de la denúncia presentada pel CSIF parla del grup musical Manel, però que això no implica que se'ls investigui, perquè el que s'examinarà ara són uns fets que poden ser delicte. Si això es confirmés, es prendria la decisió sobre qui seria l'autor del delicte. "No anem contra el grup Manel", diuen fonts del CSIF a ElNacional.cat.

Amb tot, en la denúncia, el sindicat demana a la fiscalia que citi a declarar els integrants del grup Manel.
 

 

Toni Soler acumula ja dues denúncies de dos sindicats i la fiscalia ha obert diligències per totes dues. El ministeri públic, però, no ha fet cap tràmit encara. Tampoc està en mans de cap jutge. La pilota està ara sobre la teulada de la fiscalia, que haurà de decidir com cursa la denúncia al jutjat d'instrucció i a qui cita. Si a Toni Soler, Magí Modgi i Jair Domínguez o bé també els Manel i Núria Llorach, com a presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans.