La idea de rebaixar la malversació encara porta cua. Es nota que és un diumenge estrany, d'una setmana enrarida del calendari. La majoria dels diaris de Madrid arrosseguen crítiques a Pedro Sánchez i les reaccions de l'oposició. El País destaca en portada que "Sánchez canviarà el pla d'ERC però rebaixarà la malversació". També hi ha espai per a la guerra d'Ucraïna, que gairebé fa deu mesos que dura.  "Ucraïna viu entre mines i bombes ocultes fins i tot en cadàvers". Destaca també un reportatge i realitat de moltes famílies migrants: "L'esquinçament de deixar els fills a El Salvador per netejar cases a Espanya". A la portada també hi ha espai per a la selecció del Marroc, que després d'eliminar Espanya als penals, ara ha passat per sobre de Portugal.  "Marroc enlaira el futbol àrab i africà a Qatar". Ara tocarà esperar a enfrontar-se amb França, per guanyar-se un lloc a la final.

el pais portada 11 desembre

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, no desapareix de la portada de El Mundo. I és que "Alberto Núñez Feijóo: 'Demano eleccions ja, el pla de Sánchez no té legitimitat'". Per altra banda, destaca també que "El marit de Nadia Calviño no tenia futur a la seva empresa: 'No li donàvem tasques clar"'. A Ucraïna, ara la guerra se centra en el municipi de Bakhmut, on s'està duent a terme una guerra de trinxeres que recorda a la Primera Guerra Mundial. En aquest sentit, en un municipi que no és clau per al Kremlin, s'hi barreja el fang, el fred i la sang. El rotatiu recull el testimoni des de la primera línia: "Bakhmut és el nostre Stalingrad"'.

el mundo portada 11 desembre

L'ABC, per la seva banda, posa l'ull en les pròximes eleccions. I és que "Feijóo i Abascal eviten el xoc, però allunyen les seves estratègies". En aquest sentit, la fotografia és la dels dos líders, el del PP i el de Vox, que tot i que el rotatiu diu que mantenen la comunicació, discrepen sobre la moció de censura i la mobilització als carrers i la petició de responsabilitats pel que ha passat a Melilla. 

abc captura 11 desembre

La Razón destaca com a títol principal que: "ERC exigirà el referèndum per donar suport una altra investidura". També hi ha espai per les paraules de l'etarra Henri Parot, tot just quan fa 35 anys de l'atemptat a Saragossa. "Sabíem que podien morir també familiars"'. Espai també per a la situació convulsa que ha viscut les últimes hores Perú, després del fracàs del cop d'estat de Pedro Castillo. En aquest sentit, la nova presidenta del país Dina Boluarte ha presentat ja el seu nou govern en una onada de protestes. Espai també per a L'España Vaciada, davant la seva veritable prova de foc electoral al maig. Després de la intensitat dels quarts de finals viscuts aquest dissabte, petit destacat al cas de corrupció que relaciona el Mundial amb membres del Parlament Europeu. "Els 600.000 euros en metàl·lic de la trama corrupta de Qatar a l'Eurocambra". Des del punt de vista esportiu, també es destaca el pas del Marroc i de França a semifinals. 

la razon portada 11 desembre

La malversació s'enquista a la portada de La Vanguardia. "PSOE i UP proposen un tipus de malversació que baixa la pena de 6 a 4 anys". També destaca el paper del Marroc amb la foto protagonista de la portada. "Còrsega torna a inflamar-se"; "Els incerts efectes del dejuni intermitent"; "Barcelona acull un nou boom"; "Les innovacions que arriben el 2023".

la vanguardia portada 11 desembre

El Periódico se centra en el "Soles per elecció". Destaca que a Espanya hi ha 1,4 milions de solteres entre 30 i 40 anys, gairebé el doble que fa una dècada. Menciona també que la majoria no entén la maternitat com una meta.

el periodico portada 11 desembre

Per altra banda, El Punt Avui se centra en l'"Obra pública inflada". "L'encariment de les matèries primeres ha incrementat el cost de les obres. Creix el nombre de concursos en que no s'ha presentat cap constructora" i destaca també que "el resultat és un munt d'obres aturades o alentides, sobretot municipals". La fotografia protagonista és per Sixena, cinc anys després de la nit d'"espoli a Lleida".

el punt avui portada 11 desembre

Finalment, l'Ara se centra en la "gran oblidada de la sanitat pública": l'anorèxia. També hi destaca una entrevista a la ministra per la Transparència, Teresa Ribera. "Europa ha estat addicta al gas rus barat".

ara portada 11 desembre