Mala maror entre les files del Partit Popular a Barcelona. El president del PP a Barcelona, Manuel Reyes, ha convidat a Cayetana Álvarez de Toledo a "reflexionar sobre la seva posició" com a diputada dels populars per Barcelona. A més, li ha recriminat que van obtenir, a les eleccions de 2019, els pitjors resultats de la història de la formació a la província.

El 'passotisme' de Cayetana ha fet explotar al president dels populars a Barcelona. Reyes ha criticat que Cayetana no hagi participat en cap acte que ha celebrat el PP de Barcelona durant cinc mesos.

Critiques a Cayetana

A més, ha carregat contra el llibre que Cayetana va escriure: Políticamente indeseable. En aquest, la diputada del PP acusa el número dos del PP, Teodoro García Egea de "practicar el mòbing, el bullying i l'assetjament a través dels seus alfils i els mitjans". Sobre el llibre, Reyes ha dit que les preocupacions de la població no es poden solucionar "des de despatxos emmoquetats escrivint llibres"

El PP

Preguntat sobre el Manifest Constitucionalista mitjançant el qual 46 membres de la societat civil constitucionalista de Catalunya interpel·len a Cs, PP, Vox, PSC i BCN pel Canvi a construir una plataforma per a guanyar vots enfront de l'independentisme, ha dit que "el PP mai estarà sota altres sigles".

"No fa falta inventar cap altre partit perquè el paraigua que abasta tot el centredreta constitucionalista ja existeix i es diu Partit Popular", ha insistit.

Guerra interna

La guerra interna en el PP de Barcelona no acaba aquí, fa uns dies el PP de Barcelona va sacrificar el seu cap de files a l'Ajuntament, Josep Bou, i va proposar rellevar-lo per l'històric Daniel Sirera, expresident del partit a Catalunya, segons informa Efe.

El secretari general del PP de Barcelona, ​​Josep Tutusaus, ha traslladat oficialment la proposta de Sirera a la direcció estatal del PP amb vista a començar a preparar les eleccions municipals del 2023.

No obstant això, el secretari general del PP català, Santi Rodríguez, ha publicat una piulada on afirma que "la proposta i elecció de candidats a les eleccions municipals no es farà abans de la tardor del proper any, de manera que qualsevol notícia al respecte no respon a la realitat. També a Barcelona".

Imatge principal: Cayetana Álvarez de Toledo. - Europa Press