Milers de persones s'han concentrat aquest dissabte a la plaça de Colom de Madrid convocades per Vox. La mobilització ha estat marcada per l'èxtasi espanyolista a l'hora de desplegar una bandera d'Espanya d'enormes dimensions. Concretament, la bandera medeix un total de 1.000 metres quadrats, el mateix que una piscina olímpica.

manifestacio vox madrid bandera espanya gegant - efe

L'ensenya, que segons la petició a l'empresa fabricant és la més gran de la història, ha estat portada des del carrer Génova -el carrer on es troba la seu del PP- fins a la plaça de Colom, segons han informat fonts de la formació Efe.

manifestacio vox madrid bandera espanya gegant - efe

La manifestació ha estat convocada amb l'objectiu de "defensar la unitat d'Espanya, l'ordre constitucional i la convivència nacional" i  hi han assistit el president de la formació d'extrema dreta, Santiago Abascal, el diputat Iván Espinosa de los Monteros i la líder del partit a la Comunitat de Madrid, Rocío Monasterio.

Milers d'assistents han portat banderes espanyoles, de Vox i en suport a les forces i cossos de seguretat a l'acte, en el qual exerceix de presentador el periodista Cake Minuesa. Fonts de Vox han avançat que "de moment" no està prevista la presència de cap representant del partit en la manifestació de demà a Barcelona organitzada per Societat Civil catalana.