El director de Presidència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i exconseller d’Iniciativa, Salvador Milà, ha reconegut que va anar al seu despatx a “recollir papers i instrumental que necessitava per poder signar a distància” tot i saber que havia donat positiu de Covid, segons informa El Periódico.

Segons el diari, Milà es va saltar els protocols a seguir en cas de donar positiu de coronavirus. El mà dreta de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va acudir al seu lloc de feina el dia 14, tot i saber des del dia 12 que havia donat positiu en un test. Després l'exconseller d'Iniciativa al tripartit es va confinar, sense presentar símptomes de la malaltia.

Mila ha demanat després disculpes a la seva actuació i ha admès que acudir al despatx va ser "desencertat". I ha assegurat que al despatx no va coincidir amb ningú.

Altres polèmiques

Quan era conseller de Medi Ambient del tripartit, Milà va protagonitzar una altra polèmica, quan es va endur la seva família a passejar en helicòpter l'any 2004, i ho va argumentar amb la necessitat de conciliar la vida familiar i la laboral.