El cupaire Lluc Salellas ha anunciat que deixa el Secretariat Nacional de la CUP per "centrar-se en la seva tasca com a regidor a l'ajuntament de Girona i diputat a la Diputació", segons assegura en un comunicat. 

Després de prop de dos anys i mig participant activament al Secretariat Nacional de la CUP, el gironí Lluc Salellas va anunciar ara fa uns dies la seva dimissió com a membre d'aquest òrgan i, per tant, de les seves funcions com a portaveu nacional.

Salellas ha aclarit que el motiu de la seva dimissió és la voluntat que té de centrar-se en els últims vuit mesos de legislatura en les seves tasques a l'Ajuntament de Girona com a la Diputació on representa la Candidatura d'Unitat Popular i en altres projectes polítics, socials i culturals de la ciutat.

Salellas ha explicat a la formació que durant dos anys i mig ha mirat d'aportar el seu gra de sorra a l'organització però que després d'aquest temps, amb una càrrega important d'hores en l'àmbit personal, creu que és el moment de delegar responsabilitats i prefereix dedicar tot el seu temps a l'aposta municipalista.

Per Salellas, “durant aquest temps, la CUP ha viscut molts moments històrics i només puc estar agraït a tota la gent amb qui he compartit espai pels aprenentatges i que m'ha fet confiança. Comparteixo les decisions preses durant aquest temps per l'organització, però és important que totes i tots aportem des d'on creiem que podem ser més útils i, ara, penso que el meu lloc és dedicar la meva militància en l'àmbit local”.

En el lloc de Salellas, la persona més votada que entraria al Secretariat Nacional és Hugo Alvira, que haurà de confirmar si accepta el càrrec, va presentar una candidatura que va aconseguir 196 vots.