Els llaços grocs revifen a les campanyes de Ciutadans i omplen les xarxes socials. #RiveraQuitameEste és la campanya d'efecte bumerang que es va activar moments després que el president de Ciutadans i la líder del partit a Catalunya, Albert Rivera i Inés Arrimadas, apareguessin davant les càmeres llançant llaços en bosses d'escombraries a Alella, al Maresme. 

Amb motiu de la campanya, la xarxa ha mostrat municipis de l'Estat que han mostrat el seu suport. Entre elles l'efecte bumerang de Rivera ha portat llaços, entre altres, al centre de la capital del País Basc, Bilbao o en les emblemàtiques platges d'Andalusia. "'Lo prometido es deuda'. Ha quedat posat en un dels llocs més emblemàtics de Màlaga. Salut!", ha penjat un usuari a les xarxes socials amb l'etiqueta: #RiveraQuitameEste

La periodista Cristina Fallarás ha impulsat l'etiqueta #RiveraQuitameEste, amb voluntat de reptar el líder de Cs a retirar un llaç groc a Twitter. La campanya ha esdevingut viral, i ha estat trending topic a Espanya.

Platja Malagueta   Jorbasa Fotografie

Platja de la Malagueta a l'est de la ciudad de Màlaga, a Andalusia / Jorbasa Fotografie

​La Platja de La Malagueta és una de les platges populars de Màlaga, a Andalusia, per la seva proximitat amb la ciutat. Amb sorra fosca, és una platja freqüentada entre el port de Màlaga i la platja de La Caleta, rep el nom del barri de la localitat.