Albert Rivera i Inés Arrimadas entren de ple en la campanya de retirada de llaços grocs de l’espai públic. Aquest mateix dimecres al migdia, hores abans de la manifestació convocada al Parc de la Ciutadella, els líders de Ciutadans han passejat pels carrers d’Alella, al Maresme, on s’han animat a tallar llaços grocs amb tisores. Anaven ben equipats, amb bosses d’escombraries per a llençar-los.

Des d’Alella, Albert Rivera ha volgut donar suport a Lidia, la dona agredida al Parc de la Ciutadella de qui considera que els dirigents independentistes s'han "burlat", i ha volgut convidar a la manifestació d’aquest dimecres a la tarda a “tots els catalans de bé, els demòcrates”. Ha justificat l’acció al municipi maresmenc: “El que hem fet aquí és netejar l’espai públic i ho continuarem fent fins que el senyor Pedro Sánchez deixi de pagar-li l’hipoteca a Torra i Puigdemont i reaccioni”.

Al president de la Generalitat també li ha demanat que “rectifiqui”, i l’ha acusat d’estar “provocant la ruptura de la convivència”. El president de Ciutadans ha dit que “Catalunya és tan nostra com dels independentistes”. I ha reblat: “És més, les últimes eleccions les va guanyar Inés Arrimadas”.

Durant el seu passeig per Alella retirant llaços grocs han estat increpats per veïns de la localitat. Els dirigents de Cs ho han atribuït a la "crispació" generada per l'independentisme.

Arrimadas Rivera Llaços - Sergi Alcazar

Foto: Sergi Alcàzar

En una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dimecres al matí, Inés Arrimadas ha denunciat que “la gent no hauria de treure llaços grocs”, sinó que “ho hauria de fer l’administració pública”. No obstant això, “com no ho fa, nosaltres no ens podem quedar callats”, ha assegurat. Ha denunciat l’actuació dels Mossos d’Esquadra, a qui ha acusat de ser “la policia política de Torra".

arrimadas llaços grocs alella - sergi alcazar

Foto: Sergi Alcàzar