La polèmica pels llaços grocs ha arribat a Astúries. Aquest dissabte, han col·locat dos llaços a la seu de Ciutadans a Oviedo just abans que el vicepresident del Congrés i portaveu de la formació oferís una roda de premsa.

De moment es desconeix qui ha col·locat els llaços, encara que, segons membres de Ciutadans, han d'haver estat col·locats poc després de les 12.30h. Per contra, els llaços han estat lligats a la pòrta del local només uns minuts, ja que el mateix personal del partit els ha arrencat. Es tracta de la primera vegada que col·loquen llaços grocs a la seu de Ciutadans a Astúries.

Quan posteriorment, en la roda de premsa, el mateix Prendes ha estat preguntat sobre l'assumpte, i ha volgut restar-li importància i ho ha titllat d'"anècdota". Prendes, ho ha considerat "un atac a la legalitat i a la Constitució i un insult als demòcrates". A més, ho considera un fet aïllat i no creu que es donguin més casos perquè, segons ha declarat, Astúries és una "societat ben integrada en la qual no hi ha contaminació nacionalista".