El PP considera que a TV3 hi ha hagut “col·leguisme amb els assassins d'ETA”. És per aquest motiu que demanarà la compareixença de Brauli Duart, president del consell de govern la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per donar explicacions sobre la línia editorial al voltant de la dissolució del grup terrorista. La diputada Andrea Levy ha denunciat aquest dimarts que, en el programa FAQS de dissabte passat, van assistir “amb perplexitat” davant una entrevista a un exmembre de la banda.

“Si una presentadora vol fer rialletes amb un assassí, que ho faci a casa seva”, ha etzibat a Laura Rosel. Ha dit que dissabte passat va “humiliar-se les víctimes”, tenint en compte que hi ha hagut 75 atemptats d’ETA a Catalunya. “Si aquests exmembres són entrevistats a TV3 o Catalunya Ràdiom que ho faci amb crítica periodística", ha afegit.

En la mateixa roda de premsa, el PP ha anunciat la seva ofensiva contra el suposat “adoctrinament” a les aules catalanes. Per una banda, presentat una proposta de resolució perquè el Parlament insti el Govern a personar-se en les causes judicials. Per altra banda, també ha proposat la implementació d’una “bústia anònima” per denunciar aquesta mena de casos d’alumnes “que no es dobleguen al nacionalisme”.