"Ordre i seguretat". Aquesta és la nova campanya que ha llançat el partit d'Albert Rivera per promocionar la seva formació, que no ha tingut la rebuda que esperaven a les xarxes socials. Malgrat les intencions comunicatives de Ciutadans, molts usuaris han criticat l'estratègia​ denunciant el contingut autoritari i les connotacions amb el passat. 

Ciutadans ha presentat la nova campanya al seu perfil oficial de Twitter acompanyada del text: "És hora que hi hagi ordre als carrers i que els ciutadans se sentin segurs. Prou de la deixadesa!". 

Molts han alertat a les xarxes socials dels perills i connotacions passades de la nova campanya de Cs. L'advocat Gonzalo Boye ha afegit a les crítiques que el lema utilitzat per Ciutadans  — "Ordre i seguretat", en alemany Ordnung und Sicherheit— és el mateix que es prometia en el règim dictatorial de l'Alemanya d'Adolf Hitler

També el president a l'exili, Carles Puigdemont, ho ha comparat amb el lema del partit d'extrema dreta que governa a Àustria, el Partit Popular (ÖVP).

Altres usuaris s'han afegit a al critica.