Ciutadans s'ha compromès aquest diumenge a treballar per a una "regeneració democràtica vinculada a l'educació", amb la creació d'un Pla Nacional per a l'Educació i que repercuteixi de forma transversal en tots els àmbits de la vida.

En la seva opinió, hauria de servir per acabar amb el fracàs escolar i el desconeixement de l'anglès, i per inserir valors com els que gaudeixen a França. "Amb gent educada en el respecte, amb valors, ningú xiularà a ningú", ni tampoc defensarà "referèndums separatistes, que el que pretenen és carregar-se Espanya", ha dit.

Rivera i altres dirigents del partit, com la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas, han presentat avui a Barcelona el programa del partit de cara a les eleccions generals. La convocatòria ha arribat al ple de l'aforament i fins i tot hi ha hagut cua al carrer.

El partit s'ha compromès a rebaixar un 3% de l'IRPF i una reducció de 14 punts de l'IVA sobre béns culturals, en el context d'un pacte per la cultura. A més, Ciutadans ha reafirmat la seva proposta de suprimir el Senat i les diputacions provincials, que suposarien un estalvi d'uns 50 milions d'euros a l'Estat. En el seu lloc vol crear un consell de presidents autonòmics que substitueixi l'actual Cambra Alta.