"La democràcia catalana ja ha estat aixafada abans. El món no pot mantenir-se a l'espera un segon cop". Així s'ha expressat aquest dilluns l'exdiputat al Parlament britànic pel Partit Nacional Escocès (SNP) George Kerevan. Ho ha fet a través d'una piulada a les xarxes socials, acompanyada d'una fotografia del general Antonio Tejero, durant el cop d'Estat del 23 de febrer de 1981. 

A més, Kerevan, que fins el passat mes de juny era el president del grup de discussió sobre Catalunya a Westminster (APPG on Catalonia), ha assegurat que "tots els escocesos haurien de donar suport públicament al dret de Catalunya a l'autodeterminació". Aquesta piulada també va acompanyada d'una fotografia de Tejero, aquest cop des del faristol del Congrés dels Diputats apuntant amb una pistola. 

Kerevan, a més d'haver estat el president i impulsor del grup sobre Catalunya, s'ha mostrat partidari del procés independentista en diverses ocasions i el mes de desembre passat, ja va presentar una moció al Parlament britànic en suport a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i per condemnar l'obertura del procés judicial contra ella.