La Junta Electoral de Zona ha vetat els llaços grocs a funcionaris municipals de Reus (Baix Camp) mentre treballen, a la qual cosa l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, ha replicat que no és competència seva.

L'Ajuntament de Reus ha anunciat aquest divendres que recorrerà la decisió de la Junta Electoral que l'obliga a retirar de la façana municipal la pancarta a favor dels independentistes a la presó i que tornaran a col·locar-la després de les eleccions. Dijous a la nit, l'alcalde va rebre l'"ordre" de retirar la pancarta en un termini de 12 hores, que ha acatat aquest matí despenjant el cartell.

Pellicer ha replicat també a la indicació de la Junta Electoral, segons la qual és una infracció que els funcionaris llueixin llaços grocs mentre treballen, sigui període electoral o no, i insta l'alcalde a "vetllar pel compliment del principi de neutralitat" del col·lectiu.

L'alcalde ha replicat que "cadascú és lliure de portar el que cregui convenient" i ha dit que aquesta qüestió no és competència seva, ni ell s'ha de "posar en aquests temes".