La sentència de tres anys i mig de presó per per enaltiment del terrorisme, calúmnies, injúries greus a la Corona i amenaces no condicionals pel contingut d'una sèrie de cançons de les quals era l'autor ha generat molt rebombori a la xarxa. L'últim a reaccionar ha estat el vicepresident Oriol Junqueras en un tuit des de la presó, en què s'ha preguntat "en quina democràcia es permet això".

Junqueras també s'ha qüestionat que "en quina democràcia és tanquen a persones per escriure cançons", així com que "en quina democràcia es vulneren els drets del ciutadans i la llibertat d'expressió".

Segons la sentència, les cançons incloïen expressions de suport i elogi a les organitzacions terroristes GRAPO, ETA i a alguns dels seus membres, contra el Rei i els seus familiars i contra el president del Cercle Balear, Jorge Campos, de qui en les cançons s'assenyalava que "Jorge Campos mereix una bomba de destrucció nuclear", "volem la mort per a aquests porcs", "arribarem a la nou del teu coll, cabró, trobant-nos en el palau del Borbó, kalàixnikov'", "li arrancaré l'artèria i tot el que calgui" i "volem la mort per a tots aquests porcs".