Albert Pla ha tret una nova cançó inspirada en el procés d'independència, el judici als presos polítics i els fets del 20 de setembre davant la conselleria d'Economia. El tema del cantautor de Sabadell l'ha avançat RAC1 i es titula "Juerga Catalana 2”.

El títol de la cançó és com una segona part del tema "Juerga catalana" que el cantautor va publicar l'any 2008 com a part del seu disc La diferencia.

"Juerga Catalana 2” és una cançó ballable i festiva amb el toc àcid i irònic que tant caracteritza Albert Pla. En aquest tema l'artista carrega contra els magistrats del Suprem, els responsables de l'aplicació de l'article 155 i tots aquells que participen en la repressió de l'Estat contra Catalunya. 

En paral·lel a la cançó, aquest dijous també s'ha anunciat que Albert Pla tornarà a la sala Barts de Barcelona del 10 al 20 d'octubre amb l'espectacle 'Miedo', on el cantautor suma forces amb el també músic Refree que recorre les sensacions i emocions que produeix la por. L'espectacle ha girat per l'Argentina, l'Urugai, Xile, Espanya i Catalunya.