Els incisius interrogatoris de la fiscalia no han aconseguit intimidar els testimonis d'Unipost que aquesta tarda han desfilat per la sala del Suprem que jutja els responsables del procés. Gens ni mica. Francisco Fuentes, que va ser director de producció de l'empresa, s'ha desempallegat sense complexos no només de les qüestions que li plantejava la fiscal Consuelo Madrigal sinó també d'alguna trampa que li ha deixat parada.

L'exdirectiu de l'empresa ha explicat que el el palet dels sobres de la Generalitat, el que va acabar requisant la Guàrdia Civil quan va registrar Unipost, va estar una bona temporada al costat de la màquina del cafè esperant l'albarà del client, la qual cosa provocava comentaris entre els treballadors, raó per la qual va decidir traslladar-lo.

Però el que realment ha interessat la fiscal, ha estat un "tal Toni" amb qui el testimoni va parlar dels sobre de la Generalitat que tenia Unipost esperant l'ordre per tramitar-los. Tot i que Fuentes ha insistit que no pensava que fos ningú de la Generalitat sinó un manipulador encarregat d'imprimir i ensobrar el material, la fiscal ha intentat vincular aquest enigmàtic Toni amb un responsable del Govern i, en concret, amb l'aleshores secretari de difusió del departament de Presidència, Antoni Molons. Ho ha provat repetidament al llarg de l'interrogatori i amb diferents estratègies, fins i tot amb el que ha semblat un intent de confondre el testimoni, que ha provocat la intervenció del president de la sala, Manuel Marchena.