Pocs minuts abans de les set del matí els set presos polítics empresonats a Lledoners han sortit en direcció a Brians II, des d’on es dirigiran cap a Madrid juntament amb Dolors Bassa i Carme Forcadell. Hi han arribat passats pocs minuts de les vuit del matí. 

Un comboi amb diverses furgonetes de la Brimo i una ambulància ha sortit entre les mostres de suport de desenes d’independentistes concentrats a les portes de la presó.

Diversos vehicles de l’Àrea Penitenciària dels Mossos d’Esquadra els han traslladat de Puig de les Basses (Dolors Bassa), Mas d’Enric (Carme Forcadell) i Lledoners (Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart) fins a Brians 2, que és el centre d’enllaç entre els Serveis Penitenciaris i Instituciones Penitenciarias.

La Guàrdia Civil es farà càrrec del trasllat des de Brians 2 fins a Madrid. Tots els presos polítics viatjaran en el mateix vehicle, fins als centres de destí. Els homes ingressaran a Madrid V (Soto del Real) i les dones ho faran a Madrid I – Mujeres (Alcalá Meco).