Al llarg del matí més de quaranta carreteres han estat tallades en el marc de la vaga general contra el judici al procés. Membres dels CDR han tallat tant vies principals com l'autopista AP-7 o la AP-2 com vies secundàries. Al midgia només es resgistre tall a la N-154 i la N-152 a Puigcerdà i la N-II a Mataró.

Els Mossos d'Esquadra han actuat a diversos punts per desallotjar els manifestants. A mig matí onze carreteres estaven tallades. Els Mossos han carregat per desallotjar les persones que es manifestaven a l'AP-7 a l'alçada de Medinyà. Han estat afectades també la C-16 a Berga, la C-17 a Gurb, la C-35 a Santa Maria de Palautordera, la NII a Sant Julià de Ramis, la C-66 a Torrent, la N-260 a Pobla de Segur, la N-152a a Puigcerdà, la C-233 a les Borges Blanques, la N-260 a Lles i la C-242 a la Granadella.

Des de primera hora del matí diverses carreteres han patit afectacions de trànsit . Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), les mobilitzacions han començat cap a les sis del matí en diferents vies com ara l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant, o la mateixa via a Ulldecona, a Vilobí d'Onyar i a Llinars del Vallès.

A l'alçada de Tàrrega, l'A-2 també ha patit aquests talls en els dos sentits de la marxa. La circulació també s'ha tallat a la C-58, a Sabadell, en els dos sentits de la marxa, que ha provocat fins a tres quilòmetres de retencions. La circulació s'ha vist afectada a la C-162 a Das (Cerdanya), a la C-17 a Gurb, a la C-242 a la Granadella. En la majoria d'incidències els concentrats han col·locat pneumàtics a la calçada i en alguns casos, els han cremat.

Deu minuts abans de les 8 del matí, els Mossos d'Esquadra han informat que els manifestants de l'A-2 a Tàrrega i la C-58 a Sabadell ja han sortit de la via i s'han pogut començar les tasques de manteniment per restablir la circulació. En aquest tall, que s'ha allargat al voltant de l'hora, el desallotjament de la via s'ha fet amb moments de tensions i empentes, entre manifestants i Mossos d'Esquadra. La policia havia fet un desplegament amb una quinzena de furgonetes d'antidisturbis.

També s'han viscut moments de confrontació entre els concentrats i els conductors que s'han trobat la via tallada. Els manifestants havien tirat oli de gira-sol a la calçada i per això, les tasques de neteja s'han allargat abans no es pogués deixar passar els vehicles. La concentració de Sabadell havia de començar a les 6 del matí, a l'estació de FGC de Can Feu-Gràcia, on unes 200 persones han començat una marxa lenta fins a ocupar la C-58. 

L'AP-7 a l'alçada de Figueres i la C-65 a Santa Cristina d'Aro també han patit afectacions. En aquest darrer cas, s'ha hagut de tallar un carril en direcció Maçanet de la Selva.

També s'ha tallat la C-32 al Masnou en sentit Mataró. A l'A-2, el trànsit s'ha vist afectat a Sidamon, a Lleida, per manifestació, tot i que a dos quarts de set la circulació s'ha reobert parcialment i ja s'estava netejant la via.

Altres carreteres que han patit talls aquest dijous al matí han estat la N-260 a la Seu d'Urgell, en els dos sentits de la marxa, la C-13 a Lleida, la N-240 a les Borges Blanques. A la demarcació de Girona, els talls s'han repetit a la C-65 a Cassà de la Selva i a la C-66 a Palol de Revardit. A Tarragona, també s'han produït talls a l'A-27. 

Durant la matinada tampoc es podia circular per objectes a les vies a la C-55 a Olesa de Montserrat o a la C-33 a Mollet, però en tots dos casos la circulació s'ha normalitzat abans de les sis del matí.

Els Mossos d'Esquadra, per la seva banda, han informat a través de Twitter que hi ha hagut diversos incidents on vehicles han patit topades per aquesta crema de pneumàtics. Per això, demanen als conductors extremar la precaució en cas de circular per vies amb mobilitzacions.