El transport públic de Barcelona i les universitats han registrat el seguiment més gran de la vaga convocada aquest dijous amb un 68% i el consum energètic s'ha reduït un 2,9% fins a les 12 hores, si es compara amb el d'aquest dimecres.

En un comunicat, la Conselleria de Treball de la Generalitat ha informat que el sector del comerç ha registrat un seguiment del 30%; el de l'ensenyament del 28,64%, i la funció pública del 18,34%.

Els sectors amb menys seguiment de la vaga general convocada per la Intersindical-CSC han estat Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) amb el 9,15%; salut amb el 9,08%, i Renfe amb el 2,83%.

Seguiment a instituts

Els alumnes de tercer i quart d'ESO, primer i segon de Batxillerat i de Formació Professional de grau mitjà i superior de la ciutat de Barcelona han seguit en un 29,1% la vaga a Catalunya, el percentatge més reduït davant zones, com Lleida, on ha estat del 80,4%.

El departament d'Educació de la Generalitat ha informat aquest dijous en un comunicat que la incidència de la vaga en els dos últims cursos d'ESO, Batxillerat i FP ha arribat al 80,9% als instituts de les comarques de Barcelona.

L'han seguit els de Lleida, Catalunya central (80,3 %); Terres de l'Ebre (78,20 %); Vallès Occidental (75,08 %); Girona (62,67 %); Tarragona (55,95 %); Baix Llobregat (51,96 %); Maresme i Vallès Oriental (49,72 %) i Consorci d'Educació de Barcelona (29,12 %).

La segona vaga amb més seguiment 

La vaga general d'aquest dijous "pot ser la segona amb més seguiment dels deu últims anys, només per darrere de la del 3-O", segons la Intersindical-CSC. Segons aquest sindicat, convocant de la protesta, a banda d'aquestes dues s'han impulsat en els quinze últims anys sis vagues generals més, "totes elles amb menys incidència".

A la vaga general del 8 de novembre del 2017 pel 155, la Generalitat no va oferir dades, però les de Seguretat Social apunten que el seguiment seria proper al 8%, i les patronals afirmaven que era del 10% en el comerç. El 8 de març del 2018, també segons recorda la Intersindical a partir de dades del Ministeri de Treball i la Seguretat Social, el seguiment seria inferior a la del 8-N del 2017. La vaga general del gener de 2011, convocada per CGT i sindicats minoritaris, asseguren que va tenir un seguiment "força residual".