Més internacionalització del procés i del judici. El president del Parlament, Roger Torrent, s'ha desplaçat aquest divendres a Brussel·les, on ha fet una visita al Parlament belga i al seu president, Siegfried Bracke. En sortir, Torrent ha assegurat que el president de la cambra belga s'ha "interessat per la situació política a Catalunya i l’empresonament de líders polítics".

En un missatge a les xarxes socials, Torrent també ha volgut agraIr la recepció de Bracke i ha assegurat que "li hem traslladat la necessitat d’una solució democràtica i dialogada pel conflicte entre Catalunya i l’Estat".

També en declaracions a la premsa des de Brussel·les, el president de la cambra catalana ha instat a la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, a no limitar-se a anar a manifestar-se davant la residència de Carles Puigdemont a Waterloo, sinó a "trucar a la porta". "El que ens agradaria és que truqués a la porta, entrés i pogués seure a parlar amb el president Puigdemont", ha assegurat, animant-la a "empatitzar" amb "tot el que representa", que són "els 2,2 milions de catalans que van votar l'1-O".