El conseller Toni Comín ha considerat avui que el judici al procés que té lloc al Tribunal Suprem s'ha d'afrontar "preparant un recurs davant d'Estrasburg". Alhora, ha subratllat que és important afrontar-lo "sabent que no es l'últim round d'aquest partit judicial".

Sobre la negativa que declarin en el judici els polítics exiliats, com ara el president Carles Puigdemont, Comín ha considerat "inaudit" que sigui vetat, ja que considera que el seu relat és necessari i no comptar amb ell genera indefensió. 

El conseller, en una entrevista a Els matins de TV3, ha manifestat que mentre seguia l'inici del judici va sentir un "orgull immens per veure la dignitat" dels encausats, però també indignació davant d'una causa que ha qualificat de barbaritat.

Sobre els pressupostos espanyols, Comín ha reiterat que no és partidari de donar suport al govern espanyol independentment de la postura de Pedro Sánchez en el judici. Finalment ha assenyalat que el govern espanyol no es pot "permetre" aprovar els Pressupostos amb el suport del sobiranisme si vol guanyar les eleccions espanyoles.