El Tribunal Suprem ha fet el calendari de testimonis per a tot el mes d'abril. Un mes replet encara de guàrdies civils, els primers policies del CNP, mossos i diversos càrrecs públics. Entre ells, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha de comparèixer el dia de Sant Jordi.

Aragonès encapçala una mena de delegació política amb tots els exconsellers del Govern de Puigdemont que van plegar el juliol del 2017.

El 23 d'abril compareixen, a banda del vicepresident, Jordi Jané, Meritxell Ruiz i Jordi Baiget. El mateix dia estan citats en intervals de 30 minuts qui va ser director general de la Policia Albert Batlle i imputats en la causa del jutjat d'instrucció 13 com Lluís Salvadó, Francesc Sutrias, Josué Sallent, David Badal, Josep Maria Cerveró, Joan Vidal de Ciurana i Rosa Maria Rodríguez.

L'endemà estan citats Lluís Llach i Neus Lloveras, a més de Xavier Barragan, Anton Raventós, Rafael Ramírez, Albert Donaire i Joan Ignasi Elena.

 

Entre els citats aquest mes d'abril hi ha les dues mans dretes del major, Josep Lluís Trapero, Ferran López i Joan Carles Molinero, que compareixeran com a testimonis el 3 d'abril. Just l'endemà dels comissaris de la Brigada d'Informació del CNP i de la policia judicial.

El judici del Suprem farà la Setmana Santa espanyola i la catalana. Pararà des de Dijous Sant fins Dilluns de Pasqua. Cap d'aquests dos dies hi ha sessió. Es reprendrà el dimarts següent, que és Sant Jordi.