Els presos i les preses polítiques han volgut fer avui un regal al president d'ERC, Oriol Junqueras, que celebra el seu 50 aniversari al Tribunal Suprem on se segueix el judici als responsables del procés.

Han encarregat unes samarretes amb un gran 50 a l'esquena. Una és de color negre i al davant hi apareix un perfil retallat del polític republicà i la frase "Som fruit de moltes derrotes, però som llavor de totes les victòries", que va pronunciar al míting de tancament de campanya del referèndum de l'1-O.

IMG 0554

L'altra samarreta, de color blanc, recull el poema amb què acaba el llibre de contes que Junqueras ha escrit als seus fills: "Encara que ara sembli / que un oceà separa les nostres platges, / un dia em veureu tornar / sobre un pont d'històries i de contes / que us hauré explicat / Aleshores, Lluc i Joana, una infinitat d'abraçades / consolarà la llarga absència./ Les nostres ànimes ara ja tan fortes / no permetran / que cap petitesa els robi mai el somriure".

IMG 0552

La samarreta ha arribat avui a Madrid però no se li ha pogut donar a Junqueras. Haurà d'esperar al cap de setmana amb les visites a Soto del Real.