El president de la sala que jutja el procés, Manuel Marchena, i el periodista que dona vida al seu personatge al Polònia, Queco Novell, s'han vist avui les cares, tot i que el president del tribunal segurament no era conscient que tenia al davant aquella persona que l'imita, sota una muntanya de maquillatge, a la televisió catalana.

Marchena coneix les imitacions i, de fet, les segueix perquè li fan arribar els gags que li dediquen els del Polònia. Però ni coneix Novell ni avui no s'han trobat. A la sala no hi ha paròdia sinó un judici en què dotze persones es juguen desenes d'anys de presó. Novell ha seguit la sessió del matí i de la tarda. I, en acabar, ha marxat.

Si no és que ha arribat al president de la sala la notícia de la presència del seu alter ego televisiu ―la qual corria intensament entre els periodistes perquè entre els mitjans de Madrid se sap perfectament què és el Polònia―, Marchena ni tan sols s'ha assabentat que aquella persona que l'observava atentament des de la tercera fila del públic era el seu imitador.