La diligència d'ordenació del Tribunal Suprem per la sessió del proper dijous identifica amb nom i cognom una mossa d'esquadra mentre que manté en l'anonimat els guàrdies civils

Tots ells estan citats com a testimonis al judici al procés el proper dijous 28 de març. En el cas dels guàrdies civils, cinc en concret, només se'ls atribueix el seu TIP d'agent. 

La declaració dels agents, que està previst que comenci a les 10 del matí, s'emetrà als mitjans sense difondre la seva imatge, tal i com ha passat ja aquesta setmana. No obstant, la lletrada de la sala segona ha decidit especificar el nom complet de la mossa d'esquadra, que declararà la tercera.

La diligència comença deixant constància que per a necessitats de serveis, s'ha acordat deixar sense efecte les testificals previstes pel dia 28 de març corresponents a l'agent de la Guàrdia Civil amb TIP Z33876W i als agents del Cos de Mossos d'Esquadra núm. 2038 y 3719, que passaran a declarar el dia 27 de març. 

Per aquest motiu, la nota apunta la redistribució d'agents que declararan dijous. Primer i segon, els guàrdies civils TIP S24635E i TIP C34336U. Després serà el torn de la mossa d'esquadra de la qual se n'especifica nom i cognom i també el número d'agent. La seguiran tres guàrdia civils més, el TIP J73137F, el TIP W79133J i el TIP C88411L. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat