La Intersidical CSC, el sindicat convocant de la vaga general d'aquest dijous contra el judici al procés, s'ha mostrat "satisfeta" pel seguiment que ha tingut l'aturada.

En declaracions a la premsa, el vicesecretari general del sindical, Sergi Perelló, ha explicat que el trànsit a l'àrea metropolitana ha baixat un 11,4% -una xifra similar a la de la vaga general del 2012, on sí que van convocar els sindicats majoritaris-, i ha parlat d'un 25% de seguiments a l'Institut Català de la Salut (ICS) i d'una baixada del 15% del consum a Mercabarna. 

A més, el portaveu d'USTEC -sindicat majoritari en l'ensenyament-, Ricard Font, ha assegurat que el seguiment en aquest sector està essent "molt important" i que, a dades definitives, es podria situar per sobre del 50%. També ha assegurat que en el cas dels estudiant de secundària, l'aturada ha estat un "èxit" i en molts casos "es superior" a la participació del professorat.

Finalment, pel que fa a les universitats, la portaveu del sindicat d'estudiants SEPC, Laia Cases, ha parlat de seguiment molt alt, arribant-lo a situar proper al 100%".